100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 200 156PK
Bouwjaar 11.2011 - 12.2018

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 200

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) B 200 kopen

Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Invoeren van auto's uit Duitsland komt steeds vaker voor. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk.

Zachte remblokken

Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Elke MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W246, W242) heeft een eigen VIN-nummer. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remblokken monteren

De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.