100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) F-CELL 136PK
Bouwjaar 01.2010 - 11.2011

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) F-CELL

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) F-CELL dealer of de onderdelen passen op uw auto. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Elke MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) heeft een eigen VIN-nummer. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remblokken monteren

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De auto moet een korte remweg hebben.

Remblokken MERCEDES-BENZ kopen

De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Namen van 1e montage remblokfabrikanten zijn ATE.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.