100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 200 TURBO 193PK
Bouwjaar 03.2005 - 11.2011

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 200 TURBO

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Welke auto heeft de beste remmen? Waarom veranderen de verschillende remsystemen? De beste kwaliteit en prijs verhouding voor auto remblok sets. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen.

Remblokken monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen. Fading ontstaat door te warme remblokken. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen.

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 200 TURBO kopen

Elke MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) heeft een eigen VIN-nummer. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.