100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 200 136PK
Bouwjaar 03.2005 - 11.2011

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 200

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 200 kopen

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Remblokken monteren

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) komen. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden.

Zachte remblokken

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto.