100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 160 95PK
Bouwjaar 04.2009 - 11.2011

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 160

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) B 160 kopen

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Auto onderdelen kan je zoeken via origineel nummer. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remblokken monteren

Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Elke MERCEDES-BENZ B-KLASSE (W245) heeft een eigen VIN-nummer.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: KIA RemblokkenLEXUS StuurkogelsJEEP Draagarmen. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant.