100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W177) AMG A 35 4-matic 306PK
Bouwjaar 09.2018 - tot heden

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W177) AMG A 35 4-matic

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Zachte remblokken

Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMW DraagarmenPONTIAC ABS sensorenLEXUS Handremkabels. Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang.

Remblokken monteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen.

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W177) AMG A 35 4-matic kopen

Het vele gebruik tijdens een rit zorgt voor slijtage. Demontage van auto blokken gaat eenvoudig. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W177) komen. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen en nieuwe pistons.