100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176) A 45 AMG 4-matic 360PK
Bouwjaar 06.2013 - 05.2018

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176) A 45 AMG 4-matic

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Zachte remblokken

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Deze meten de wielsnelheid. Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remblokken monteren

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews.

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176) A 45 AMG 4-matic kopen

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.