100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176) A 220 d 177PK
Bouwjaar 07.2015 - 05.2018

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176) A 220 d

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176) A 220 d kopen

Ongelijk afslijten betekend problemen met de remklauw. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen.

Zachte remblokken

De juiste onderdelen zoeken wij via het auto chassisnummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.