100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176) A 200 CDI 136PK
Bouwjaar 06.2012 - 10.2014

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176) A 200 CDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176) A 200 CDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W176) heeft een eigen VIN-nummer. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remblokken monteren

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuw handremmechanisme en nieuwe veren. Demonteren van een wiel moet als eerste.

Remblokken MERCEDES-BENZ kopen

Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.