100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 180 CDI 109PK
Bouwjaar 09.2004 - 06.2012

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 180 CDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 180 CDI kopen

Fading ontstaat door te warme remblokken. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Remblokken monteren

Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) past. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Zachte remblokken

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ komen.