100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 180 116PK
Bouwjaar 04.2009 - 06.2012

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 180

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Zachte remblokken

Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Je kunt bij ons betalen via {LIST} Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 180, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) kopen

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Zimmermann, Jurid, ABS, Pagid, Bendix, Lucas en ATE

Remblokken monteren

Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Remblokken moeten tijdig vervangen worden. Deze meten de wielsnelheid. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.