100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 150 95PK
Bouwjaar 09.2004 - 06.2012

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 150

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169) A 150 kopen

Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. Slijtage komt regelmatig voor bij onderdelen in een auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W169). Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Zachte remblokken

Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Remblokken monteren

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Tegenwoordig vind men op internet vele prijzen voor remblokken. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer.