100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190 125PK
Bouwjaar 03.1999 - 08.2004

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 190 kopen

Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto.

Zachte remblokken

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bosch, Brembo en Zimmermann Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemblokkenDAF RemcilindersLINCOLN Stuurkogels. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen, nieuwe pistons en nieuw handremmechanisme.

Remblokken monteren

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Fading ontstaat door te warme remblokken. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ dealer of de onderdelen passen op uw auto.