100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 170 CDI 95PK
Bouwjaar 02.2001 - 08.2004

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 170 CDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 170 CDI kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORD StabilisatorstangenVW VOLKSWAGEN RemschoenenOPEL Remblokken. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang.

Remblokken monteren

Elke MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MERCEDES-BENZ. Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten.

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg.