100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 160 CDI 75PK
Bouwjaar 02.2001 - 08.2004

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 160 CDI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) A 160 CDI kopen

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MERCEDES-BENZ A-KLASSE (W168) past. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator). Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks.

Zachte remblokken

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Chassis onderdelen zitten onder de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIA HandremkabelsMAZDA RemblokkenBUICK Remslangen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Een voertuig moet opgekrikt worden of op een hefbrug staan.

Remblokken monteren

Zware auto,s hebben meestal grotere remmen. Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit.