100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ /8 (W114) 280 160PK
Bouwjaar 06.1972 - 11.1976

Remblokken MERCEDES-BENZ /8 (W114) 280

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren voorzijde

Zachte remblokken

Chassis onderdelen zitten onder de auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten.

Remblokken MERCEDES-BENZ /8 (W114) 280 kopen

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu.

Remblokken monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA HandremkabelsLAMBORGHINI StuurkogelsDAF Remklauwen. Elke MERCEDES-BENZ /8 (W114) heeft een eigen VIN-nummer. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.