100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MERCEDES-BENZ
Gekozen auto:MERCEDES-BENZ 190 (W201) 2.3 132PK
Bouwjaar 09.1987 - 09.1988

Remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201) 2.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde
Slijtindicatoren achterzijde

Remblokken MERCEDES-BENZ 190 (W201) 2.3 kopen

Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL StabilisatorstangenPONTIAC WielnavenLINCOLN Remslangen. Ieder voertuig heeft een andere remweg. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Wij controleren altijd bij de MERCEDES-BENZ 190 (W201) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Remblokken monteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Elke MERCEDES-BENZ heeft een eigen VIN-nummer. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.