WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remblokken MERCEDES-BENZ

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remblokken MERCEDES-BENZ kopen

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Remblokken monteren

Wanneer moet ik auto onderdelen vervangen. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken.

Zachte remblokken

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.