100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA XEDOS 9 2.5 200PK
Bouwjaar 09.2000 - 09.2002

Remblokken MAZDA XEDOS 9 2.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er kunnen ook anti tril gewichten boven op zitten. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks.

Zachte remblokken

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA XEDOS 9 2.5. Remblokken zonder remstof bestaan niet. Een auto remblok set monteren moet vakkundig. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA XEDOS 9, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken MAZDA kopen

Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Fading ontstaat door te warme remblokken. Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.