100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA XEDOS 9 2.0 160PK
Bouwjaar 08.1998 - 08.2000

Remblokken MAZDA XEDOS 9 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Remblokken monteren

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Wij controleren altijd bij de MAZDA XEDOS 9 2.0 dealer of de onderdelen passen op uw auto. In de aftermarkt worden deze sets veel verkocht. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA XEDOS 9 past. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remblokken MAZDA kopen

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.