100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA XEDOS 6 2.0 V6 140PK
Bouwjaar 06.1994 - 10.1999

Remblokken MAZDA XEDOS 6 2.0 V6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Hoe herken ik de juiste onderdelen voor mijn remmen. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remblokken MAZDA XEDOS 6 2.0 V6 kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF ABS sensorenLEXUS RemtrommelsLADA Remschoenen. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Wij controleren altijd bij de MAZDA XEDOS 6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen.

Remblokken monteren

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets.