100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA XEDOS 6 2.0 V6 144PK
Bouwjaar 01.1992 - 05.1994

Remblokken MAZDA XEDOS 6 2.0 V6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Wij controleren altijd bij de MAZDA XEDOS 6 2.0 V6 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen. Remblokken en remschijven van het topmerk Brembo onderscheiden zich door een betere warmte afvoer en iets meer remvermogen. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen.

Remblokken MAZDA XEDOS 6 kopen

Hitte in de remschijf is het probleem bij remmen. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Te warme remmen is vaak een lange remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA past. Veiligheid in de auto is belangrijk tijdens remmen.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SSANGYONG StabilisatorstangenLINCOLN DraagarmenCHRYSLER Remtrommels. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Remblokken zonder remstof bestaan niet.