100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA XEDOS 6 1.8 116PK
Bouwjaar 04.1994 - 10.1999

Remblokken MAZDA XEDOS 6 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Wij controleren altijd bij de MAZDA XEDOS 6 1.8 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Remblokken moeten tijdig vervangen worden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Remblokken monteren

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Zware auto,s hebben meestal grotere remmen.

Remblokken MAZDA XEDOS 6 kopen

Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VAUXHALL WiellagersDAIMLER StuurkogelsALFA ROMEO Wielnaven. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.