100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA VERISA 1.5 113PK
Bouwjaar 07.2004 - 03.2015

Remblokken MAZDA VERISA 1.5

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Op remblokken krijgt u bij ons altijd tot 65% korting! Daarnaast leveren wij sport remschijven van Brakemax en sport remblokken en -schijven van het topmerk Brembo. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Elke MAZDA VERISA 1.5 heeft een eigen VIN-nummer. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken.

Remblokken MAZDA VERISA kopen

Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Zachte remblokken

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Inremmen moet ongeveer 300 kilometer. Schuine kanten zijn tegen het piepen. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.