100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA TRIBUTE 3.0 FLEX 4WD 243PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2011

Remblokken MAZDA TRIBUTE 3.0 FLEX 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden.

Remblokken MAZDA TRIBUTE 3.0 FLEX 4WD kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC WiellagersLAND ROVER ABS sensorenHONDA Remslangen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij controleren altijd bij de MAZDA TRIBUTE dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven.

Zachte remblokken

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.