100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA TRIBUTE 2.0 4WD 132PK
Bouwjaar 09.2000 - 12.2004

Remblokken MAZDA TRIBUTE 2.0 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven. Aan de achterzijde zullen de ongeveer 35.000 kilometer mee gaan. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA TRIBUTE 2.0 4WD past. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Remblokken monteren

Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Sport remschijven van Brakemax zijn geperforeerde remschijven met een hoge warmte afvoer en dus een kortere remweg voor uw uw auto. Ook draagarmen staan los van de remdelen.

Remblokken MAZDA TRIBUTE kopen

Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Onze remblokken en remschijven worden vanuit onze eigen voorraad altijd de volgende dag bij u thuis afgeleverd. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen.