100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA SCRUM Van 0.7 4WD 49PK
Bouwjaar 03.2015 - tot heden

Remblokken MAZDA SCRUM Van 0.7 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Remstof ontstaat altijd als men remt met de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE HandremkabelsBUICK ABS sensorenHYUNDAI Spoorstang. Controleren op slijtage van auto onderdelen is noodzakelijk.

Zachte remblokken

Elke MAZDA SCRUM Van 0.7 4WD heeft een eigen VIN-nummer. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Remmen trillen ook door te hoge temperaturen in de blokken. Er zijn in Europa maar een tiental remblokfabrikanten. Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto.

Remblokken MAZDA SCRUM Van kopen

Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven.