100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA SCRUM Truck 0.7 4WD 50PK
Bouwjaar 01.2014 - tot heden

Remblokken MAZDA SCRUM Truck 0.7 4WD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Elke MAZDA SCRUM Truck 0.7 4WD heeft een eigen VIN-nummer.

Remblokken MAZDA SCRUM Truck kopen

Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto.

Zachte remblokken

Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZU RemschoenenCADILLAC RemcilindersMG Stuurkogels. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen.