100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA RX-8 1.3 192PK
Bouwjaar 10.2003 - 06.2012

Remblokken MAZDA RX-8 1.3

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Een draagarm is vaak een samenwerking met wielen. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Voering wordt geproduceerd uit wel 200 grondstoffen. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt.

Zachte remblokken

Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen.

Remblokken MAZDA RX-8 1.3 kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LDV FuseekogelsPONTIAC SpoorstangSEAT Remcilinders. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Ieder voertuig heeft een andere remweg.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.