100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA RX-7 III 1.3 Twin Turbo 239PK
Bouwjaar 07.1992 - 08.2002

Remblokken MAZDA RX 7 III 1.3 Twin Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Trillende remmen komt vaak door overbelasting. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer.

Remblokken monteren

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemcilindersFERRARI RemschoenenSUBARU Wielnaven. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Houdt u altijd rekening met zondagen en feestdagen.

Remblokken MAZDA RX 7 III 1.3 Twin Turbo kopen

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA RX 7 III. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.