100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA RX-7 II 1.3 Turbo 181PK
Bouwjaar 06.1987 - 11.1989

Remblokken MAZDA RX-7 II 1.3 Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA RX-7 II 1.3 Turbo kopen

Remsystemen worden getest op comfort en veiligheid. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven.

Zachte remblokken

Versleten remmen betekend gevaarlijk op de weg. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remblokken monteren

Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe veren. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.