100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA RX-7 II 1.3 Turbo 200PK
Bouwjaar 03.1989 - 12.1991

Remblokken MAZDA RX-7 II 1.3 Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA RX-7 II 1.3 Turbo, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Remblokken monteren

De auto kan naar links of rechts trekken. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn.

Remblokken MAZDA RX-7 II kopen

Als u met een handgeschakelde auto rijdt dan zullen de remblokken doorgaans langer meegaan dit omdat er meer op de motor word afgeremd, bij een automaat zullen de remblokken harder slijten omdat de remmen meer belast worden dan bij een handgeschakelde auto. Remvloeistof bediend de piston in de remklauw. Goedkoop is bij remonderdelen ook vaak duurkoop en is niet verstandig daar het om een veiligheids product gaat. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.