100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA RX-7 II Cabriolet 1.3 Turbo 200PK
Bouwjaar 03.1989 - 12.1991

Remblokken MAZDA RX-7 II Cabriolet 1.3 Turbo

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu. Remdelen moeten aan altijd aan veiligheidseisen voldoen. Akebono is een producent van Japanse remsystemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA RX-7 II Cabriolet 1.3 Turbo komen.

Remblokken monteren

Elke MAZDA RX-7 II Cabriolet heeft een eigen VIN-nummer. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Remblokken MAZDA kopen

Clips achterop zorgen dat ze op hun plaats blijven in de remtang. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Verbrande plekken in de remblokken worden veroorzaakt door oververhitting, de top laag van het remblok verbrand en zal hard worden hierdoor kunnen bijgeluiden ontstaan, dit word ook wel verglazing van de remblokken genoemd. Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven.