100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA RX-5 1.1 125PK
Bouwjaar 06.1975 - 12.1981

Remblokken MAZDA RX-5 1.1

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken achterzijde

Remblokken monteren

Diesel verbruik is een hot item in de auto industrie. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Wij controleren altijd bij de MAZDA RX-5 1.1 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken MAZDA RX-5 kopen

Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Hoe snel de remblokken slijten is ook afhankelijk van uw rijstijl bent u een rustige rijder en remt u veel af op de motor dan zullen de remblokken langer meegaan dan wanneer u een sportieve rijstijl aan houdt, hier is de keuze in de kwaliteit van de remblokken ook erg belangrijk. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto.

Zachte remblokken

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Ook als u de remschijven gaat vervangen dient u de remblokken ook te vervangen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.