100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-6 2.5 i 24V 163PK
Bouwjaar 08.1994 - 02.1997

Remblokken MAZDA MX-6 2.5 i 24V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Elke MAZDA MX-6 2.5 i 24V heeft een eigen VIN-nummer. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe veren, nieuwe glijbussen, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Wij controleren altijd bij de MAZDA MX-6 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken MAZDA kopen

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.

Zachte remblokken

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MAZDA RemblokkenJEEP SpoorstangSSANGYONG Remslangen. Testen van frictie materiaal gaat op een Kraus machine. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Abs is een veiligheidssysteem op de auto.