100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-6 2.5 24V 167PK
Bouwjaar 02.1993 - 11.1995

Remblokken MAZDA MX-6 2.5 24V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA MX-6 2.5 24V komen. Remblokken worden geperst en gebakken tijdens productie. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemschoenenDAEWOO RemklauwenHONDA Fuseekogels. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remblokken monteren

BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Een remblok set zit gemonteerd in de remklauw van de auto. Andere namen zijn TEXTAR BOSCH JURID FERODO. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Remblokken zijn slijtage onderdelen door de wrijving die ontstaat tussen remblokken en remschijven zullen de remblokken eerder verslijten dan de remschijven, het is daarom belangrijk dat de remmen tijdig worden gecontroleerd op slijtage, versleten auto-onderdelen zijn gevaarlijk controleer daarom altijd tijdig op slijtage.

Remblokken MAZDA MX-6 kopen

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Wij leveren remblokken en remschijven van originele kwaliteit voor uw uw auto. Te warme remmen is vaak een lange remweg.