100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-6 2.5 24V 165PK
Bouwjaar 02.1992 - 09.1997

Remblokken MAZDA MX-6 2.5 24V

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Wat zijn goede en wat zijn slechte onderdelen voor uw auto. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken.

Remblokken MAZDA MX-6 2.5 24V kopen

Elke MAZDA MX-6 heeft een eigen VIN-nummer. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remblokken zijn samen met de remschijven het belangrijkste element voor het remsysteem, als de remmen in werking treden dan zullen de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden hierdoor zal de auto tot stilstand worden gebracht.

Zachte remblokken

Warmte is belangrijk in de remonderdelen. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.