100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-6 2.0 115PK
Bouwjaar 02.1992 - 02.1997

Remblokken MAZDA MX-6 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Heeft u extra ondersteuning nodig met uw keuze? Dagelijks zitten onze remspecialisten klaar om uw vragen te beantwoorden. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen en nieuwe veren.

Remblokken MAZDA MX-6 2.0 kopen

Niet gelijk slijten kan ook het probleem van een handrem zijn. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA MX-6 komen.

Remblokken monteren

Demonteren van een remklauw van uw auto moet als 2e. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Elke MAZDA heeft een eigen VIN-nummer.