100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-6 1.8 101PK
Bouwjaar 12.1995 - 02.1997

Remblokken MAZDA MX-6 1.8

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Remblokken MAZDA MX-6 1.8 kopen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 20.000 producten op voorraad liggen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA RemklauwenMG FuseekogelsCADILLAC Stuurkogels. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA MX-6 komen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remblokken monteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Remvermogen van een auto is afhankelijk van de diameter remschijven. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer.

Zachte remblokken

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Verschil in remvoering materiaal bepaald de remkracht. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.