100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-3 1.8 i V6 129PK
Bouwjaar 01.1994 - 10.1997

Remblokken MAZDA MX-3 1.8 i V6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA MX-3 1.8 i V6 kopen

Een remblok set bestaat meestal uit 4 stuks en soms uit 8 stuks. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Abs systemen zitten op de meeste jonge automobielen. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator.

Remblokken monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA MX-3. Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Rembloksets kopen voor een auto gaat simpel op onze website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI WiellagersIVECO HandremkabelsMG Remschijven. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.

Zachte remblokken

Remblokken worden tegen de remschijven gedrukt. Het rempedaal wordt zeer vaak gebruikt. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.