100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-3 1.8 i V6 133PK
Bouwjaar 01.1992 - 01.1994

Remblokken MAZDA MX-3 1.8 i V6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken MAZDA MX-3 1.8 i V6 kopen

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Wij controleren altijd bij de MAZDA MX-3 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remblokken worden gemonteerd met een montageset op een auto.

Zachte remblokken

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Schokkend remmen van de auto betekend controleren. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remblokken monteren

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Er zijn wel 2500 verschillende remblokmontagesets. Autopartsonline verkoop 2 merken remschijven en remblokken; brembo en abs deze hebben alle gestelde keurmerken zoals TUV en EC90R en zijn goedgekeurd voor uw auto. BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen.