100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-3 1.8 i V6 135PK
Bouwjaar 01.1996 - 10.1997

Remblokken MAZDA MX-3 1.8 i V6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Zachte remblokken

Zaagsnede in de remvoering is tegen trillingen. Zoeken via het auto kenteken is in 90% de juiste remblokken kopen in onze webshop gaat via uw kenteken. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen.

Remblokken monteren

Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Ook draagarmen staan los van de remdelen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Slijtage van de blokken ziet men ook op de boord computer. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA MX-3 1.8 i V6 komen.

Remblokken MAZDA MX-3 kopen

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers.