100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-3 1.6 i 107PK
Bouwjaar 11.1993 - 09.1998

Remblokken MAZDA MX-3 1.6 i

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Demonteren van een wiel moet als eerste. Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA HandremkabelsLINCOLN RemtrommelsVAUXHALL Spoorstang. Warmte is belangrijk in de remonderdelen.

Remblokken MAZDA MX-3 1.6 i kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA MX-3 past. Deze meten de wielsnelheid. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Remblokken monteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.