100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MX-3 1.6 90PK
Bouwjaar 05.1991 - 10.1993

Remblokken MAZDA MX-3 (EC) 1.6

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Harde remblokken

Er kunnen verbrande plekken in de remblokken zitten waardoor deze niet goed in kunnen slijten op de nieuwe remschijven. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Remblokken MAZDA MX-3 (EC) 1.6 kopen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA MX-3 (EC), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAMBORGHINIVW VOLKSWAGENSSANGYONGSKODA. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien.

Goedkopen remblokken MAZDA

Auto remblokken voldoen altijd aan de ECE90R regulering. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Warm remmen gebeurd alleen op een race circuit. De auto kan naar links of rechts trekken. Fading ontstaat door te warme remblokken.