100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MPV II 2.0 DI 136PK
Bouwjaar 07.2002 - 02.2006

Remblokken MAZDA MPV II 2.0 DI

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

BREMBO is een toonaangevend leverancier van remsystemen. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECO RemslangenNISSAN StabilisatorstangenFERRARI Spoorstang. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Remblokken MAZDA MPV II 2.0 DI kopen

Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA MPV II past. Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Bij het rijwielgedeelte voor en achter zit ook het remsysteem.

Remblokken monteren

Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Sumitomo en mando produceren Koreaanse remmen. Pas op voor namaak producten zonder keurmerken. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto.