100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MPV II 2.0 120PK
Bouwjaar 08.2000 - 07.2002

Remblokken MAZDA MPV II 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Bij demontage altijd goed de oude onderdelen bekijken. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw MAZDA MPV II 2.0.

Zachte remblokken

Sleutelen aan het remsysteem vereist kennis. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De meeste auto’s zijn hebben een slijtage indicator de één heeft een sensor op de remblokken de andere heeft een akoestische slijtindicator de laatste maakt geluid waardoor merkbaar word dat de remblokken versleten zijn. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze nieuwe coating is niet belastend voor het milieu.

Remblokken MAZDA MPV II kopen

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw MAZDA komen.