100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA MPV II 2.0 122PK
Bouwjaar 09.1999 - 08.2000

Remblokken MAZDA MPV II 2.0

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde

Remblokken monteren

Chassis onderdelen zitten onder de auto. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Groeven in remschijven is slecht voor de blokken. Het vervangen van de remblokken is noodzakelijk als de auto een melding geeft dat deze vervangen dienen te worden en/of dat de remblokken gaan piepen (akoestische slijtindicator).

Remblokken MAZDA MPV II 2.0 kopen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw MAZDA MPV II past. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Wielen zijn altijd onderdeel van de remmen. Veiligheid en comfort is belangrijk voor de klant. Ook draagarmen staan los van de remdelen.

Zachte remblokken

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven.