100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA FAMILIA VAN 1.2 90PK
Bouwjaar 01.2007 - 05.2018

Remblokken MAZDA FAMILIA VAN (Y12) 1.2

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde

Goedkopen remblokken MAZDA FAMILIA VAN (Y12) 1.2

Keramisch vet is de vervanger van kopervet. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Asbest is vervangen door andere grondstoffen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo.

Harde remblokken

Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Een slijt contact noemt men ook wel slijt indicator. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Remblokken MAZDA FAMILIA VAN (Y12) kopen

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Uiteraard met alle EU-keurmerken en 1 jaar garantie. Welk voertuig heeft de kortste remweg in Europa. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Gaat u ook de remschijven vervangen neem dan ook altijd de remblokken mee dit omdat de oude remblokken ingesleten zijn op de oude remschijven.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.