100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-9 3.7 AWD 277PK
Bouwjaar 01.2007 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-9 3.7 AWD

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Zachte remblokken

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. De remslangen hoeven niet altijd gedemonteerd te worden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw MAZDA CX-9 3.7 AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remblokken monteren

Het assortiment bestaat wel uit 30.000 verschillende artikelnummers. Remklauwen van de auto moeten ook met een staalborstel gereinigd worden. Remschijven en remblokken passend bij uw auto zoekt u makkelijk via uw kenteken. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel.

Remblokken MAZDA CX-9 kopen

Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij controleren altijd bij de MAZDA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Montagesets zijn vaak voorzien van veren en platen. Gemiddeld genomen gaan de remblokken aan de voorzijde van de auto ongeveer 20.000 a 30.000 kilometer mee, dit is uiteraard sterk afhankelijk van de rijstijl, de achterzijde van de auto zal veel langer mee gaan dit om dat de verdeling tussen voor/achter op 80%/20% ligt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.