100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: MAZDA
Gekozen auto:MAZDA CX-9 3.7 277PK
Bouwjaar 01.2007 - tot heden

Remblokken MAZDA CX-9 3.7

Remblokken worden altijd als set van 4 stuks vervangen en moeten dus altijd op beide voor of achterwielen als remblok set gemonteerd worden als deze versleten zijn. Dit geld tevens voor de remschijven deze worden altijd als set van 2 verkocht en vervangen. De remblokken en remschijven zijn belangrijke onderdelen binnen het remsysteem en moeten ten alle tijden goed functioneren. Autopartsonline verkoopt twee merken remblokken, een originele kwaliteit van het merk abs en een premium kwaliteit van het merk brembo.
Remblokken voorzijde
Remblokken achterzijde
Remblok montagesets voorzijde
Remblok montagesets achterzijde

Remblokken monteren

Wat erg belangrijk is voor de keuze die u maakt bij het kopen van remschijven en remblokken of deze in europa geproduceerd zijn en aan alle veiligheids kenmerken , voldoen gesteld door de automobiel fabrikant. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Als de pas geplaatste remblokken niet rustig in worden gereden dan kunnen de remblokken te heet worden waardoor ze verbanden een inloop termijn van ongeveer 200 á 300 kilometer is gewenst om de remblokken in te laten slijten op de remschijven. Wij controleren altijd bij de MAZDA CX-9 3.7 dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remblokken MAZDA CX-9 kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHRYSLER StabilisatorstangenOLDSMOBILE WielnavenMERCEDES-BENZ Draagarmen. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Met als gevolg dat de remschijven krom kunnen raken door oververhitting. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt.

Zachte remblokken

Remblokken en remschijven in origineel kwaliteit zijn hetzelfde als u van uw garage gewend bent. Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Standaard remonderdelen kunnen wel 600 graden warm worden.